Hairstyle magazine, hairstyle for 2008, 2009
Hide Right Panel
Every other attends from us that the winter is for hair the most dangerous season. In this year you can win with  her. The good shampoo, the nutrient and the foam will assure the head-dress the efficient protection . You need not choose between the health and the beautiful head-dress. Even after the removal of the cap, your hair can look nicely. It will suffice that you will provide yourself into preparations which will protect it and will add to them vitalities.

FireBoard
Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?
mor wa dla s?uchaczy Szukam piosenki (1 viewing) (1) Guests
Go to bottom Post Reply Favoured: 0
TOPIC: mor wa dla s?uchaczy Szukam piosenki
BIzON (Visitor)
Click here to see the profile of this user
Birthdate:
mor wa dla s?uchaczy Szukam piosenki  
B?agam o pomoc. Szukam piosenki niestety nie znam tytulu ani wykonawcy wiem ze lolowate to troche. Jedyne co pamietam to w tej piosence byly s?owa ,, to dla publiki i ze jset to hip hop. B?agam o odpowiedz szybko i o tytu? piosenki.

Report to moderator   Logged Logged  
  The administrator has disabled public write access.
Telcontar (Visitor)
Click here to see the profile of this user
Birthdate:
mor wa dla s?uchaczy Szukam piosenki  
B?agam o pomoc. Szukam piosenki niestety nie znam tytulu ani wykonawcy wiem ze lolowate to troche. Jedyne co pamietam to w tej piosence byly s?owa ,, to dla publiki i ze jset to hip hop. B?agam o odpowiedz szybko i o tytu? piosenki. MOR W.A. Dla S?uchaczy To Dla s?uchaczy, A kiedy? tylko dla najbli?szych Jak Zaczynalem nie myslalem ze sie kiedys zi?ci Chociaz U?amek moich wizji Nie przypuszczalem ze ktos podchwyci I moje s?owa bedzie zna? na pami?? ?e przed publika stan? Z nia ramie w ramie I b?de w stanie przyk?uc uwag?, nie tylko moich braci To dla s?uchaczy jest To dla s?uchaczy Bo dzieki nim kazdy rym nie idzie pró?nie a Interpretowany ró?nie ma znaczenie swoje i swój cel ?ebym na scenie pó?niej poczu? ze wiem Ze oni wiedz? Ze ja tu jestem dla nich Nie dla tych którzy przystolikach siedz? I obserwuja sflustrowani Nie doceniajac naszej pracy To dla s?uchaczy jest To dla s?uchaczy Ktorzy przychodza na koncerty W calym kraju Ktorzy nas znaja Szanuja za muzyke ktorej s?uchaja W zamian energie dajac Tworz?c opiek? doskona?a Dzieki ktorej mamy jeszcze wieksza motywacje Zeby wspó?tworzyc te kultur? Za to szacunek To wiele dla nas znaczy To dla s?uchaczy jest ref. Widzisz r?ce uniesione Teksty nawijane Wyci?gane d?onie x4 Dla tych ktorzy podbili tu w dobrzej wierze Chesz ze mna pogadac? To tylko szczerze (w?asnie) Najpierw jednak chcem z was krzesac ca?a energie To moge wam obiecac Wiec sie nie sad? Lepiej sie baw Chyba po to tu przyszedles Wedle Zyczenia Wedle daje wam do zrozumienia To jest melan? Z pe?n? g?b? Gramy ten numer z peln? werb? Znasz ten ruch, Widzisz, Na skroniach pot Zaangazowanie Joint na drugie sniadanie Zrobi? swoje Uzupelniam braki Taki rytua? Pasuje mnie jak ula? Elo DJ Daj to na fulla teraz Niech dzwi?ki tej muzyki Rozjebi? g?o?niki To dla publiki Ten najbardziej oddany, Nieokrzesany Tu gdzie podloga Trzymaj? sie na nogach Jak wielu Podbili tutaj w konkretnym celu To jest Gruby balet Nie posiadówa Tylko patrze? jak ca?y parkiet ju? zasówa, A? sie kurzy Tu atmosfera nie moze cie ruszy? Na przyjemno?? trzeba zas?u?y? Tak sie mówi Za d?wiami zostaw agesj?, Nie ma co sie burzy? ref. Widzisz r?ce uniesione Teksty nawijane Wyci?gane d?onie x4 Mikrofony opalone Po 1000 latach stromej Ja zaraz wch?one kolejny podk?ad Nie jeden juz w tym czasie poblad? Z mina pos?pna Jakby mial wyziana? ducha Nie odpusci z nim do konca Nie Wys?ucha Ja w tym czasie lapie bucha Miedzy zwrotk? a refrenem Szybko si? zaciagam Na przemian Joiem, Tlenem Wiesz co sie dzieje? Rozkr?camy to z DJ Trasa koncertowa Umiej?tnosci popis Jestes z nami ? Czy si? w niej wytopisz I patrz nam na r?ce To ci chc? wiecej Im lepiej si? bawi? Duzo Wrazenia po sobie nie zostawi? ref. Widzisz r?ce uniesione Teksty nawijane Wyci?gane d?onie x4

Report to moderator   Logged Logged  
  The administrator has disabled public write access.
Go to top Post Reply