Hairstyle magazine, hairstyle for 2008, 2009
Hide Right Panel
You probably often reflect, which hairstyle will be suitable for you: long, declining on shoulders hair, cutty on the page, or just short hair cuts? We will help to you to fit hairstyle to the shape of your face and the kind of hair.

FireBoard
Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?
l oreal farby kolor w³osów khaki (1 viewing) (1) Guests
Go to bottom Post Reply Favoured: 0
TOPIC: l oreal farby kolor w³osów khaki
madzia (Visitor)
Click here to see the profile of this user
Birthdate:
l oreal farby kolor w³osów khaki  
witam kupi?am dzis gazetke Naj i zobaczy?am tam kolor w?osów ktory mnie zachwyci? i strasznie chcia?abym taki sobie zafundowac kolor to khaki sa w tym kolorze zrobione pasemka na cimnym orzechowym kolorze, czy spodka?y?cie si? ju? z takim kolorem farby? albo czy gdzie? na ?l?sku by mi takie co? zrobili, ale bardziej interesuje mini czy gdzie? dostane kolor takiej farby bo fryzjer by do mnie do domu przyszed? tylko gdzie ja takie cudo dostane ?? pozdrawiam Napalona  Madzia na kolor Khaki

Report to moderator   Logged Logged  
  The administrator has disabled public write access.
iska (Visitor)
Click here to see the profile of this user
Birthdate:
l oreal farby kolor w³osów khaki  
takiej farby bo fryzjer by do mnie do domu przyszed? tylko gdzie ja takie cudo dostane ?? Przebojem najnowszej kolekcj L'oreal Professionnel jest odcien khaki. Na topie sa miodowe beze, za to klasyczny zloty blond i balejaze wychodza z mody. Kto o tym decyduje i skad sie biora pomysly na nowe kolory i ciecia? Nasza paryska korespondentka Rita Golebiowska rozmawia z kreatorka L'oreal Professionnel, Catherine Guillery, szefowa biura Pôle International Créateurs et Tndences... Caly artykul jest w pazdziernikowym Towim Stylu z ubieglego roku na stronie 190 Mysle ze jesli znajdziesz salon pracujacy na farbach L'oreal Professionnel to powinni byc w stanie to zrobic. Nie wiem gdzie sa takie na Slasku, pamietam ze widzialam takie cos w Wawie w Centrum Handlowym kolo Ikei. Moze skontaktuj sie z L'orealem? Powodzenia iska napalona na midowe beze ale tym razem jeszcze zlota blondynka ))

Report to moderator   Logged Logged  
  The administrator has disabled public write access.
Go to top Post Reply